Специјални понуди

ВИКЕНД ПОНУДА

Искористете го викендот и добијте 15% попуст за Вашиот престој!
Понудата важи за резервации од петок до понеделник (пристигнување петок, заминување понеделник).

МИНИ ГРУПА

Уживајте во друштвото на своите пријатели/бизнис партнери и добијте попуст од 15% за сместување во двокреветна соба!
Минимален број на резервирани двокреветни соби е 3 (три).

ГРУПА

За групи над 25 лица, сместување во двокреветни и трокреветни соби СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ со вклучен појадок, туристичка такса и ДДВ.