Economy еднокреветна соба

Карактеристики: противпожарен алармен систем, SOS дојава, 32’’ LCD кабелска телевизија со интернационални канали, директна телефонска линија, мини бар, клима уред, централно греење, фен, купатило со туш кабина, 24 часа топла вода, бесплатна LAN или Wireless интернет конекција, 24 часовна собна услуга (кафе, сокови и ладни сендвичи).
Димензии на кревет: 1.00m x 2.00m
Квадратура на соба: 12m2
Вкупен број на economy еднокреветни соби: 1