Сала за состаноци

По завршување на доручекот, ресторанот е адаптибилен како сала за состаноци, бизнис средби или семинари.

Располагаме со следната опрема: flip chart, projector, 24 часовна бесплатна интернет конeкција.

За Вашите потреби можеме да Ви организираме кафе паузи, ручек и кетеринг услуги.
Доколку учесниците на семинарот (+25 особи) ги користат нашите сместувачки капацитети, салата како и наведената опрема ја добивате ГРАТИС!

10444641_653068551425758_1053492799943129336_n     10258066_653028621429751_6041250341446096052_o

10295526_635636733168940_7855744691337974514_o     1898776_619861861413094_2028456425_o