Добредојдовте!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Хотел Викторија се наоѓа во резиденцијалниот дел на Скопје, во мирно и пријатно опкружување, недалеку од центарот на градот.
Нудејќи им на гостите мирна и пријатна атмосфера, Хотел Викторија е идеално место за Вашите бизнис патувања и состаноци.

Хотел Викторија располага со

- 25 соби:

– 1 апартман (4 лица)

– 3 еднокреветни соби

– 1 economy еднокреветна соба

– 4 двокреветни соби со брачен лежај

– 16 двокреветни соби со одвоени кревети

- Сала за состаноци/ ресторан од затворен тип со капацитет од 50 лица

- Затворен паркинг со 24/7 обезбедување

- 100% покриеност на хотелот со бесплатна LAN и Wireless интернет конекција

- Лифт

- 24 часа отворен бар само за гости на хотелот

- Летна тераса со капацитет од 20 седишта

Резервација

Испратете барање за резервација и нашиот персонал ќе Ве контактира во најраток временски период.

Tел. +389 2 3107 600

Факс + 389 2 3107 610

Резервирај

Guestbook

Вашите импресии и коментари ни значат!

Коментирај

Галерија

Погледнете ја нашата галерија!

Специјални понуди

Хотел Victoria Ви нуди специјални пакети и понуди!

- ВИКЕНД ПОНУДА

- МИНИ ГРУПА

- ГРУПА

Повеќе